Staňte se našimi fanoušky na:

Hrnková buchta s tvarohem a povidly

Autor receptu: milmach (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme cukr, van.cukr, mléko (asi 3/4 hrnku), rozpuštěné máslo, vejce, mouku s práškem do pečiva. Tvarohovou náplň připravíme smícháním tvarohů, vanilkového cukru, cukru dle chuti a pudingových prášků s vanilkovou nebo libovolnou příchutí. Dle potřeby naředíme mlékem. Půlku těsta dáme do formy silikonové nebo vymazané máslem a vysypané moukou. Na těsto nalijeme tvarohovou náplň, na tvaroh klademe lžičkou hromádky povidel a na to nalijeme druhou půlku těsta. Pečeme v troubě na 170°C cca 40-45 minut. Hotovou a vychladlou buchtu krájíme na kostky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |8. února 2014
rychlá a mňam Odpovědět
Monique |4. prosince 2013
vypadá to dobře :-) Odpovědět
Peggy89 |1. prosince 2013
někdy vyzkouším Odpovědět
jobovab |30. listopadu 2013
chutné Odpovědět
wieruska |30. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
daramacho |29. listopadu 2013
dobré Odpovědět
samička|4. ledna 2014
buchta byla výborná Odpovědět
mnamka|29. listopadu 2013
zajímavé, vyzkouším:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!