Staňte se našimi fanoušky na:

Hrnkový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 2 hrnky vody, 2 hrnky hladké mouky a 3 hrnky chlebové žitné tmavé mouky (které jsme si předem smíchali), do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžičku cukru s 21 g droždí a do druhého kouta nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program KLASIK - kůrka STŘEDNÍ. Po zvukovém signálu můžeme přidat směs semínek, ořechy, osmaženou cibulku atd. - prostě to co máte v chlebíku rádi :-) Těsto při kynutí hlídáme a pokud hodně nakyne, tak do něho píchneme špejlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |4. února 2015
Děkuji :-) Odpovědět
Polda |4. února 2015
ukládám Odpovědět
SimoneckaC |3. února 2015
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |3. února 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!