Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušková marmeláda

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme. Poté směs zvážíme a přidáme na 1kg směsi 500g cukru. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozvaří. Přidáme kyselinu citrónovou a ještě horké lijeme do skleniček. Nezapomeneme do každé skleničky přidat pár lístků čerstvé máty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |12. listopadu 2014
zkusím, lákavé a určitě chutné Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
zkusím, hruškovou jsem nejedla nlkdy Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
Ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
MŇAM Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!