Staňte se našimi fanoušky na:

Hruškový koláč podle tchýně

Autor receptu: ladunka (73 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klasické kynuté těsto: kvásek + další ingredience, zaděláme těsto a necháme kynout na teplém místě asi 1 hodinu. Těsto rozložíme na plech, potřeme hruškovými povidly, nastrouháme tvaroh a zalijeme zakysanou smetanou. Pečeme 20 minut na 180°C a po vyjmutí okraje potřeme máslem. Je opravdu výborný a dlouho nevydrží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |15. září 2013
Něco podobnýho děláme s hruškami na plátky nebo kompotovými a je to taky mňamka. :) Odpovědět
Sofii |28. června 2013
Jen mít ta hrušková povidla..... Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!