Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky pražské

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince, rozdělíme na talířky.Polijeme rozehřátou chladnoucí čokoládou a posypeme drcenými jádry ( na kousku alobalu je přejedeme válečkem). Můžeme použít i hrušky kompotované, přiměřeně měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
ráda ochutnám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!