Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky s bílkovou krustou

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnuté hrušky osušíme, bílky rozšleháme vidličkou do pěny. Přidáme cukr a promícháme. Hrušky obalíme v bílkové pěně, dáme na rošt podložený plechem, dáme do trouby a sušíme asi 1,5 hodiny na 80°C. Podáváme ještě teplé, jako dezert.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!