Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky s lučinou a hroznovým vínem

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté hrušky rozpůlíme a vydlabeme jádřince. Z lučiny, cukru, másla a smetany vyšleháme krém a dáme jej na půlky hrušek. Zdobíme kuličkami hroznového vína a půlkami vyloupaných vlašských ořechů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petulka18 |8. května 2013
mmmm Odpovědět
007levap|9. května 2013
hezké Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!