Staňte se našimi fanoušky na:

Hubník.

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na kostky. Můžeme též použít zmrazené houby. V pánvi rozehřejeme olej a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a houby. Vše společně podusíme do měkka. Směs necháme trochu prochladnout. Rohlíky nakrájíme na kostky, zalijeme je mlékem a necháme nasáknout. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Houbovou směs dáme do mísy, přidáme rozšlehané žloutky, prolisovaný česnek, jemně nasekanou petrželku a vymačkané rohlíky. Osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Vše dobře promícháme. Nakonec lehce vmícháme do tuha ušlehaný sníh z bílků. Směs vložíme do pekáčku vymazaného olejem a vysypaného strouhankou a dáme do trouby. Pečeme při 180°C asi 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!