Staňte se našimi fanoušky na:

Hummus z cizrny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Suroviny kromě vody a soli rozmixujeme. Poté dosolíme a je-li směs hustá, přidáváme po lžících vodu. Hotovo. Kdo chce hummus vylepšit, může k němu přidat maso z uzené makrely, které jsme rozdrtili vidličkou. Poté přidáme lžíci dijonské hořčice a pepř. Možností jak vylepšit hummus je spousta - kukuřice, anglická slanina, hrášek či brokolice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |9. června 2014
Název hummus je odvozen od cizrny, je to původem arabský recept. Je velmi zdraví, má velký obsah proteinů a vlákniny. Obsahuje vitamin C a B6, železo a kyselinu listovou. Odpovědět
petr.helman.5|7. řijna 2016
Moc ho chci ochutnat.Zkusím ho. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!