Staňte se našimi fanoušky na:

Humrová pěna

Autor receptu: majdik1515 (164 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Humří maso jemně nasekejte a prolisujte sítem. Vložte na mísu, přidejte pepř a šťávu z citrónu. Nechte vychladnout. Do humra zamíchejte aspik, jemně utřete a lehce zamíchejte šlehanou smetanu. Nesmíte však dlouho třít, aby se šlehačka nesrazila. Vychlazené podávejte s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!