Staňte se našimi fanoušky na:

Humrové bábovičky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Želatinu namočíme do vody a necháme nabobtnat. Maso umeleme, opepříme a osolíme. Přidáme rozehřátou (max.na 60°) želatinu a koňak, opatrně přimícháme ušlehanou smetanu a můžeme přidat i kaviár. Hmotu nalijeme do malých formiček, uložíme do chladna ztuhnout. Před vyklopením formičky položíme krátce do teplé vody, aby se obsah lépe uvolnil, a vyklopíme. Ozdobíme petrželkou a kouskem rajčete (může být cherry).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |1. prosince 2014
like Odpovědět
Polda |21. prosince 2013
Vypadá to pěkně, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!