Staňte se našimi fanoušky na:

Humrový (krabí) koktejl

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Majolku rozmícháme s kečupem,vínem a worchestrem. Potom s ušlehanou smetanou vmícháme část drobně nakrájeného krabího masa, jablko a celer pokrájené na nudličky a necháme v chladničce krátce odležet. Před podáním koktejl vložíme do 6-ti koktejlových sklenek vyložených listy hlávkového salátu, ozdobíme krabím masem, proužky kapií, snítkami petrželky a na okraje sklenek zavěsíme po řezu citronu. Poznámka: S ohledem na to, že "Chatku" lze koupit pouze ve specializovaných prodejnách (najdete na netu) a její pořízení je hodně nákladné, můžeme samozřejmě použít na kotejl dostupné krabí maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!