Staňte se našimi fanoušky na:

Husa na zázvoru

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Husu naporcujte, pak maso potřete česnekem se solí a posypte zázvorem. Na pekáč dejte trochu sádla a osmahněte nakrájenou cibuli, na kterou pak položte maso. Podlijte horkou vodou a dejte do trouby. Zvolna pečte a občas podlévejte. Když je maso měkké, vytáhněte ho z trouby, šťávu zaprašte moukou, osmahněte, rozřeďte vodou a povařte. Při podávání přelijte každou porci husy omáčkou. Nejlepší přílohou jsou knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |7. srpna 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!