Staňte se našimi fanoušky na:

Husí játra s jablky – záhorácká specialita

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěná a omytá játra namočíme na několik minut do mléka, potom vyjmeme, osušíme utěrkou, nakrájíme na plátky, obalíme v prosáté mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Výpek podlijeme vývarem, krátce povaříme, osolíme a zjemníme kouskem čerstvého másla. Podáváme s jablky podušenými na másle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. listopadu 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!