Staňte se našimi fanoušky na:

Husí paštika bez pečení

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibulku nasekáme na jemno a necháme ji zesklovatět na husím sádle. Poté přidáme játra a orestujeme. 2) Po vychlazení pomeleme. 3) Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme je na malé kousíčky. Přidáme k játrům. 4) K játrům přidáme i všechny ostatní ingredience. 5) Podáváme vychlazené s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
Mňamka Odpovědět
jííťa |7. prosince 2014
supr Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
super! Odpovědět
objev |10. listopadu 2014
Je to velmi jednoduchá paštika, ale je výborná. Můžeme ji zkusit i v kuřecí variantě. Odpovědět
hanik29|9. prosince 2014
sbíhají se sliny, na vánoce bude husa - vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!