Staňte se našimi fanoušky na:

Husté lečo s čabajkou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větším hrnci rozpalte slunečnicový olej, pak na něm osmahněte cibuli, po čtyřech minutách přidejte česnek, pár minut opékejte, přihoďte očištěné a nakrájené papriky a deset minut duste. Zaprašte sladkou paprikou, přidejte na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a nechte je změknout. Nakonec na směs vyklepnete vajíčka a zamíchejte. Podávejte teplé s bagetkou. TIP - Zkuste i francouzskou verzi leča, tzv. ratatouille. Neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety, plechovku nakládaných rajčat, tymián a rozmarýn

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |13. června 2013
Ukladam. Odpovědět
Šuldeska |13. června 2013
Výborné s tou čabajkou. Odpovědět
laetti |14. května 2013
udělám manželovi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!