Ze silnějšího plátku obarvené hmoty vypíchneme formičkami různě velké, pěti či šesticípé hvězdy. Kovovou trezírovací špičkou s úzkým kruhovým ústím vytlačujeme v povrchu plátků drobná kolečka, jedno vedle druhého. Vytlačené kroužky by se neměly překrývat, budou pak krásně "bradavičnaté". Hvězdy s vytlačeným kroužkováním pak obrátíme a mezi jednotlivými cípy zvýrazníme protlačením hranou kostice. Kosticí postupně okraj každého cípu přehneme nahoru, docílíme tak plastického zaoblení. Upravené kousky zase obrátíme "bradavičnatým" povrchem nahoru a střed každé hvězdice podložíme menší kuličkou modelovací hmoty. Takto vyklenuté hvězdice doplníme složenými očičky z bílých oválných plátků a drobných černých, vypíchnutých vykrajovátkem s pístem (pérkem). Rada: Motivy z marcipánové nebo fondánové hmoty ručně modelované (ale i v pružném formovači) můžeme barevně upravit, jemně dotónovat. Ideální jsou na to pudrové barvy nanesené tupováním jemným štětcem.