Do kastrolu vložíme nejlépe na nudličky nakrájené maso, jednu na kostičky nakrájenou červenou cibuli, na kolečka nakrájenou lahůdkovou (jarní) cibulku, na proužky nakrájenou zelenou papriku a kapii. Přidáme ďábelské koření, pepř, sojovou a worcestrovou omáčku, promícháme a necháme cca 1 hodinu odležet. Poté přidáme olej, zprudka orestujeme, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka, mezitím si pokrájíme rajčátka.na kostičky a druhou červenou cibuli na proužky. Je-li maso měkké a voda téměř odpařená, zaprášíme Solamylem, rychle a dobře promícháme, přidáme rajčátka a cibuli, hořčici, trošku ještě podlijeme (je-li třeba, záleží na vodnatosti rajčat), a chvíli ještě chvíli za občasného míchání dusíme, přičemž dosolíme dle chuti. Lze podávat s brambory, hranolkami i rýží.