Těsto na piškoty : Z bílků a cukru připravíme tuhý sníh.Žloutky vyšleháme s horkou vodou do pěny.Přidáme solamyl a 2 lžíce hladké mouky.Hmotu zlehka propojíme se sněhem a zbylou moukou. Těsto dáme do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme piškoty o průměru 6 cm.Pečeme na 180 °C asi 15 minut.Během pečení necháme trochu pootevřená dvířka trouby. Krém : 4 bílky 50 g cukr moučka 100 g cukr krupice Bílky ušleháme s polovinou krupicového cukru asi 5 minut ve vodní lázni.Pak vyjmeme a se zbylým cukrem je šleháme do velmi tuhé konzistence.Zlehka vmícháme moučkový cukr.Krém dáme do cukrářského sáčku,nastříkáme na piškoty a při pokojové teplotě necháme zaschnout. Polevy : 100 g kakaová tuková poleva 100 g bílá tuková poleve červené potravinářské barvivo Polevy rozehřejeme,bílou obarvíme na růžovo.Indiánky opatrně přelijeme polevami a v chladu necháme zaschnout.