V salátové míse smícháme olivový olej se špetkou kurkumy. Přisypeme vařenou rýži a důkladně promícháme, dokud rýže nezíská žlutou barvu. Přidáme na větší kousky nakrájená vařená kuřecí prsíčka, oloupané kousky grepu a nadrobno nasekanou cibulku. Vše dobře promícháme, rozdělíme do misek a dozdobíme polníčkem. K salátu podáváme různé druhy dresinků. POZNÁMKA: nechceme-li dresinky kupované, můžeme si udělat domácí. DIJONSKÝ DRESINK 2 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce bílého jogurtu, špetka drceného pepře, 2 lžíce drůbežího vývaru - vše zamícháme a dáme vychladit. OSTRÝ DRESINK 100ml drůbežího vývaru, 1 lžíce cukru, 2 chilli papričky, špetka soli, usekaná lžička kudrnky - svaříme a zahustíme lžičkou solamylu rozmíchaného s vodou. SLADKOKYSELÝ DRESINK Ve 100ml vývaru povařím na kostičky nakrájenou karotku, přidáme lžičku kečupu, lžíci octa, lžíci hnědého cukru, zahustíme solamylem a znovu povaříme.