Staňte se našimi fanoušky na:

Italské PIGNOLATI

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z 5 bílků v míse v horké vodní lázni ušleháme téměř tuhý sníh a postupně zašleháme 150 g cukru, šleháme další minutu a pak mísu vložíme do studené vody a šleháme nastudeno. Zašleháme 50 g prosátého moučkového cukru, dřeň z 1 vanilky, 1 vrchovatou lžičku mleté skořice, 150 g oloupaných sekaných mandlí, 50 g škrobu a hmotou naplníme sáček bez zdobičky. Stříkáme na pečící papír a posypeme asi 150 g piniových oříšků. Pečeme na 160 °C asi 25 - 30 minut. Necháme vychladnout a uchováváme v dobře uzavřené dóze.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |9. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Georgina |9. prosince 2013
mooc pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!