Staňte se našimi fanoušky na:

Italské rajčatové špagety

Autor receptu: andrea.dalajkova (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
55× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny vaříme, mezitím si na pánev s olivovým olejem dáme cibuli nakrájenou na kostičky, až bude cibule dozlatova, vylijeme plechovku pokrájených rajčat (můžeme přidat i čerstvá rajčata). Až začnou probublávat, osolíme, opepříme a okořeníme bazalkou. Až úplně nakonec lisujeme česnek. Podáváme s těstovinami a můžeme posypat sýrem. Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cuji|29. června 2014
To vypadá skvěle. :-) Odpovědět
gabriela.belickova|21. května 2013
ahoj a ta jedna plehovka je pro kolik osob? díky, jinak tyhle špagety miluju :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!