Staňte se našimi fanoušky na:

Italské suchárky CANTUCCINI

Autor receptu: danca.popovicova (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Utřeme vejce s cukrem, přidáme kůru z citronu, ořechy, mandle a postupně zapracujeme prosátou mouku s práškem do pečiva. Z těsta uděláme dvě šišky, dáme na plech s pečícím papírem a dáme péct do předehřáté trouby na 20 až 25 minut při 170°C. Že jsou hotové poznáme tak, že jsou na povrchu zlatavé až hnědé a křupavé. Po vyjmutí z trouby ještě teplé nakrájíme. Neodmyslitelně k nim patří i víno, do kterého se jednotlivé kousky při konzumaci namáčejí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |25. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Michi |25. prosince 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!