Troubu předehřejeme na 190 °C.
V robotu umixujeme drobenku z mouky, 60 g moučkového cukru, oříšků nasekaných nadrobno a vychlazeného másla nakrájeného na kostičky.
Přidáme žloutek, 1 - 2 lžíce studené vody a krátce promixujeme ( těsto se začne spojovat ).
Z těsta uděláme kouli a dáme na 30 minut chladit.
Těsto rozválíme a vyložíme jím obdélníkovou nebo kulatou formu na koláč, okraje necháme přečnívat a 5 mm nad hranou formy je odřízneme.
Dáme do chladničky asi na 15 minut.
Na těsto položíme pečící papír a zatížíme suchými fazolemi.
Pečeme 15 minut, odstraníme fazole a papír a pečeme dalších 5 - 10 minut dozlatova.
Korpus potřeme bílkem a vrátíme ještě asi na 1 minutu do trouby.
Pak necháme vychladnout.
Prošleháme mascarpone s moučkovým cukrem a pak zašleháme do ušlehané šlehačky.
Přidáme pomerančovou kůru a 2 lžíce šťávy a vše vyšleháme na pevný krém.
Korpus potřeme náplní a nahoru navrstvíme jahody.