Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná klevela podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1/8 l ocet
  • 1 kg cukr krystal
  • 3 kg jablko

Pracovní postup:

Oloupaná jablka nakrájet na čtverečky a nechat pod poličkou 24 hodin odpočinout.Pak rozvařit a přidat ocet a cukr.Nechat 10 min povařit a horké dávat do skleniček. Jako skládání je to moc dobré a jablka tímto dobře zpracujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |3. července 2013
Dobré pro zahrádkáře - OK. Odpovědět
martinnatr |1. července 2013
uložím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!