Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná polévka po maďarsku

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná jablka uvaříme v půl litru vody. Přidáme k nim skořici, kůru z půlky cirtonu a prolisujeme. Jíšku připravíme z másla a hl.mouky. Podlijeme jí bílým vínem a 2 dcl vody. Podle chuti přisladíme a vložíme prolisovaná jablka. Podáváme s osmaženou houskou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |12. května 2013
tak to nevim... Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
Zůz |10. května 2013
i my zkusíme Odpovědět
najkuchtickalenka |9. května 2013
ukladam Odpovědět
eviti |9. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!