Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná povidla na koláč pečená

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, odjadřincujeme a nakrájíme na malé kousky, Dáme do hrnce, zalijeme vodou a za stálého míchání vaříme až se jablka rozvaří na kaši. Rozehřejeme si troubu na 180-200 stupňů, jablečné pyré přelijeme na pekáč a dáme do trouby péci. Nezapomínáme kontrolovat a alespoň 1x za čtvrt hodiny zamíchat. Povidla jsou hotová když začlout zlátnout a houstnout. Ještě teplá dáváme do sklenic, které zaděláme víčkem, obrátíme vzhůru nohama a necháme vystydnout. Stejným způsobem uděláme i povidla hrušková.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |15. června 2013
super...:-) Odpovědět
blamamka|24. září 2015
A kde je cukr a koření? Odpovědět
PetryAnetka|3. srpna 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!