Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná přesnídávka pro děti i dospělé

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na čtvrtky. Přidáme 1 a 1/2 l vody a rozvaříme. Necháme vychladnout. Rozmixujeme. Uvaříme pudinky s cukrem a 1 l vody. Všechno smícháme, plníme do skleniček a sterilujeme 20 minut na 80° C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kuchař3|26. února 2014
dávka na celou zimu? Super! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!