Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná šťáva podle nás

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme si je na kousky. Dáme je do kastrolu a přidáme kyselinu citronovou, podlijeme trochou vody a dusíme. Pak je rozmixujeme a šťávu prolisujeme. Ve vodě svaříme cukr, roztok přilijeme k jablečné šťávě a promícháme a plníme do sklenic. Sterilujeme cca 8min. při 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |15. června 2013
znám,děláme podobně Odpovědět
martinnatr |14. června 2013
klasika Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
vyzkoušim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!