Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečné víno

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukr rozpustíme v moštu v pětilitrové láhvi,přidáme kvasinky a živnou sůl, povážeme a necháme někulik dnů projít bouřlivým kvašením. Poté šťávu stočíme do jiné láhve, doplníme vodou až po hrdlo, povážeme,eventuelně doplníme kvasným uzávěrem a necháme kvasit několik týdnů. Na místo vody na dolítí můžeme použít už částečně prokvašený mošt.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |19. června 2013
bezva recept Odpovědět
PetulkaH |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
q |16. června 2013
uloženo,snad někdy vyzkoušíme Odpovědět
-1 |15. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!