Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný džem

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka s cukrem 1:1.Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kousky.Do hrnce dáváme střídavě jablka a cukr.Vaříme na mírném ohni(občas zamícháme) dokud se cukr nerozpustí.Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 15 minut,pak přidáme citron a vaříme dalších 10 minut.Když se jablka zesklovatí na 80%,vypneme,vyndáme citron a dáme do sklenic.Po vychladnouti džem zhoustne .Je vynikající.Dělala jsem z padaných jablek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!