Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný puding

Autor receptu: sylviasek (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Jablka omyjte, oškrábejte slupku, vykrájejte jádřince a nakrájejte je na malé kousky.
  2. Dejte jablka do kastrolu, podlijte troškou vody a dejte cukr a špetku skořice. Nechte vařit, aby se jablka rozpadala.
  3. Ve trošce vody rozpusťte puding a jakmile budou jablíčka měkká, nalijte ho k nim. Puding nechte povařit, jako klasický puding. Po uvaření rozdělte do misek. Vychladlé můžete zdobit šlehačkou nebo třeba topingem :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |16. května 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!