Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný rýžový nákyp

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řádně propláchnutou rýži dáme vařit do mléka, mírně osolíme. Rozpustíme máslo, které rozmícháme spolu s vejci a cukrem. Až je rýže měkká, přidáme rozmíchaná vejce s máslem a cukrem, řádně promícháme do rýže a asi polovinu vlijeme do vymaštěného pekáče. Na rýži dáme nastrouhaná jablka posypaná vanilkovým cukrem a zakryjeme zbylou rýží. Pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Po upečení můžeme posypat cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |28. května 2013
Mňam :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!