Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka s cukrovými nitěmi (PA-S´ PCHING-KUO)

Autor receptu: TheFreeLenny (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, zbavíme se jádřinců a pokrájíme na 2 až 3 cm silné kousky, které smažíme v rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak jablka vyjmeme a necháme odkapat. Olej z pánve slijeme a nasypeme do něj cukr, který necháme roztavit. Vložíme osmažená jablka a pánví potřeseme, aby se kousky jablek rovnoměrně obalily cukrem. Podáváme okamžitě, než cukr ztuhne. Při jídle se každý kousek namočí do misky se studenou vodou, aby se moučník zchladil a aby se oddělily cukrové nitě. Stejným způsobem můžeme připravit i jiné ovoce, např. banány, hrušky....

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!