Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka smažená ve vinném těstíčku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná jablka nakrájíme na osminky, posypeme cukrem, pokapeme citronovou šťávou a přikryjeme. Vejce rozšleháme se solí, přidáváme víno a mouku, utvoříme těstíčko. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do těstíčka. Kousky jablek v něm namáčíme a osmažíme. Podáváme teplé, pocukrované.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!