Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka v župánku

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka omyjeme a zbavíme jadřinců, Dutinu vyplníme marmeládou. Listové těsto vyválíme na plát cca jako malíček a rozkrájíme na čtverce, do kterých jablíčko zabalíme.Celé jablko potřeme máslem. Pečeme dozlatova a posypeme moučkovým cukrem. Nejlepší jsou jablíčka ještě za tepla!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.l.farova |10. května 2013
vyzkouším Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
hned bych si dala :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
ukládám Odpovědět
Linda |6. května 2013
zkusím Odpovědět
slavuska |6. května 2013
zkusím Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
super díky Odpovědět
klokan81 |6. května 2013
Skvělý. Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
může být :-) Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!