Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka ve vlastní šťávě

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tento recept mám od mojí babičky . Když jsem u ní bývala na prázdninách a hodně bylo , jak ona říkala - padavek , tak jsem jí jepomáhala zpracovat. Omytá jablka oloupejte / jemnou slupku nemusíte / a nastrouhejte na hrubém struhadle. Natlačte do čistých zavařovacích sklenic tak , aby je šťáva prostoupila. Sklenice naplněná až nahoru uzavřete a sterilujte asi 30 minut při 75 st.C. Použití: sladký závin , žemlovka , rýžový nákyp , náplň do buchet a koláčů. Stačí přidat skořici a cukr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!