Staňte se našimi fanoušky na:

Jablková sousta

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Jablka bez jadřinců oloupáme a nakrájíme na silnější plátky. Na každý plátek dáme čtvereček ementálu, kuličku hroznového vína nebo měsíček pomeranče. Přichytíme párátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
wieruska |1. července 2013
dobré Odpovědět
holub|1. července 2013
na oslavy nový tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!