Staňte se našimi fanoušky na:

Jablkovo-hruškový quinoa dezert

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jablka a hrušku oloupeme a nastrouháme nahrubo. 2) Vymažeme koláčovou formu (máslem). 3) Quinou smícháme s kořením a dáme ji na dno koláčové formy. 4) Na quinou dáme jablka a hrušky a rozinky. 5) V míse smícháme mléko, vejce a med. Rozšleháme a nalijeme do koláčové formy. Trošičku promíchneme, aby se tekutá složka dostala ke quinoi. 6) Posypeme mandlemi a pečeme 45 minut na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Mňam Odpovědět
objev |11. února 2015
Quinoa je zdravá, a v tomto případě je i skvělou náhražkou za mouku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!