Staňte se našimi fanoušky na:

Jack Daniel´s vepřová pečeně

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si připravíme marinádu: třtinový cukr necháme lehce zkaramelizovat v hrnci, poté ho zalijeme whisky, sójovou omáčkou a kečupem. Přidáme i worcester, ocet a drcený česnek. Trochu osolíme a opepříme a přidáme nasekanou chilli papričku. Povaříme asi 5 minut. Maso osolíme, opepříme a ze všech stran potřeme hořčicí a připravenou marinádou. Necháme několik hodin (nejlépe přes noc) odpočívat v pekáčku. Pečeme přiklopené 80 minut na 120 °C. Poté odklopíme a pečeme 40 minut (občas potíráme omáčkou). Zvýšíme teplotu na 180 °C a pečeme ještě 10 minut. Podáváme s pečivem nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!