Listové těsto rozpůlíme a rozválíme na dva pláty o velikosti 25 × 35 cm. Přeneseme je na plech vyložený pečicím papírem a propícháme vidličkou. V troubě vyhřáté na 200°C je pečeme asi 20 minut dozlatova. Připravíme si ořechové těsto. 5 žloutků vyšleháme se 180 g cukru do pěny, vmícháme 4 lžíce mouky s 1/2 prášku do pečiva a s 80 g nastrouhaných ořechů. Z 5 bílků připravíme tuhý sníh a zlehka vmícháme. Ořechové těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby. Pečeme při 180°C asi 20 minut. Upečený korpus necháme zchladnout na plechu. Z půl litru mléka a 5 lžic hrubé mouky uvaříme hustý krém a za stálého míchání ho necháme vychladnout. Poté do něj zašleháme změklou Heru, 150 g cukru a vanilkový cukr. Jeden díl listového těsta potřeme polovinou krému. Navrch položíme ořechový korpus, potřeme zbylým krémem a zakryjeme druhým plátem listového těsta. Necháme v chladu do druhého dne odležet a pak nakrájíme na řezy.