Staňte se našimi fanoušky na:

Jágrecht (právo)

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vnitřnosti opláchneme studenou vodou a nakrájíme na středně velké vkousky.Na sádle a špeku osmažíme do zpěnění cibulku,přidáme pokrájené vnitřnosti,zprudka orestujeme a zaprášíme hladkou moukou.Podlijeme hovězím vývarem a dusíme 10 minut,pak přidáme drcený jalovec,kmín,trochu pepře,trochu zázvoru a sladké papriky a stále jěště dusíme.Po 35 minutách,když se zbýhají sliny,dusíme asi 5 minut.Když je maso měkké,trošku posolíme a přidáme 2 dl červeného vína. Příloha chléb,pivo-fernet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!