Staňte se našimi fanoušky na:

Jahelná kaše

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jáhly přebereme, několikrát spaříme vodou a scedíme, zalijeme menším množstvím osolené vody a povaříme. Pak přidáme mléko a uděláme kaši. Rozdělíme ji na talíře a doplníme rozškvařenou slaninou nebo ji na sladko posypeme moučkovým cukrem a skořicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |2. června 2013
čekala jsem kaši s ovocem a ona slanina :-) Nezvyklé. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!