Staňte se našimi fanoušky na:

Jahelné bramboráky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jáhly propláchneme vodou a poté je dáme vařit (1 díl jáhel na 2 díly vody). Vaříme 15-20 minut. 2) Syrové brambory oloupeme, nastrouháme najemno, vytlačíme z nich vodu a přidáme ostatní suroviny. 3) Smažíme na olivovém oleji a podáváme s nakládanou zeleninou dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
asona |3. července 2015
6+++ Odpovědět
objev |12. února 2015
Jáhly jsou dostupné v každém supermarketu a jsou velmi zdravé! Odpovědět
hadicevlcice|22. března 2015
hmmm vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!