Staňte se našimi fanoušky na:

Jahelník s rýží

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Jáhly a rýži spaříme vařící vodou. Do pekáče vymazaného máslem dáme rýži a jáhly, posypeme sušenými švestkami, zalijeme mlékem s trochou soli a navrch dáme kousky másla. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 45 minut. Upečený jahelník pocukrujeme a můžeme polít ovocnou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!