Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlová kaše

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené jáhly dle návodu na obale scedíme , zalijeme osoleným mlékem , přidáme máslo a uvaříme kaši.Rozdělíme ji na talíře a polijeme najemno pokrájenou slaninou , kterou jsme dozlatova osmahli na sádle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |15. června 2013
dobrá,zdravá Odpovědět
PF*13 |15. června 2013
děláme podobně Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
hmmm Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
recept vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
sari |31. května 2013
super dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!