Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlová majonéza

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly si uvaříme a ještě horké rozmixujeme dohladka. Přidáme pomazánkové máslo, postupně olej a pak dochutíme hořčicí, citrónovou šťávou, sójovou omáčkou, cukrem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |30. prosince 2013
Nedoporučuji, vůbec to neztuhne. Odpovědět
jana.remkova.7 |28. prosince 2013
No, tohle určitě zkusím.. Odpovědět
Georgina |5. prosince 2013
zajímavé Odpovědět
Bábrle Inka |1. prosince 2013
hmmm Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!