Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlové lívanečky

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve jáhly opakovaně propláchneme horkou vodou. Potom je vaříme v mléce se špetkou soli, s cukrem a máslem za stálého míchání asi 10 minut. Pak je necháme přikryté asi 10 minut dojít. Jáhlovou kaši promícháme a vmícháme vejce rozšlehaná s trochou mléka a pudinkovým práškem. Ze vzniklé hmoty pak pečeme na troše oleje lívance. Tvaroh rozmícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a lehce do něj vmícháme ušlehanou šlehačku. Krémem zdobíme upečené lívanečky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
joko |10. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!