Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlový nákyp

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly uvaříme v mléce a scedíme je. Necháme vychladnout a přimícháme tvaroh, olej, med, rozinky a oříšky. Podle chuti okořeníme. Směs urovnáme do vymazané zapékací mísy a zapečeme v troubě. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |28. listopadu 2013
Vypadá to krásně Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
určitě zkusím Odpovědět
Sofii |10. května 2013
Dělávám jahelník s jablky a sušeným ovocem, ale s tvarohem to je zase něco jiného, vyzkouším to, ale přece jen asi přidám i sušené švestky :-) Odpovědět
Uzzi1 |18. ledna 2013
moc dobrý nákyp Odpovědět
maikylook|21. února 2013
nákypy v oblibě nemám, ale tenhle je fajn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!