Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová buchta(chutná jak mrož)

Autor receptu: Michaela Vavrlová (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Upečeme si piškot jak jsme zvyklí.Jahody rozmixujeme,uvaříme pudink z jahod a osladíme dle chuti (pudinky rozředíme ve vodě).Necháme vychladit a když je směs z jahod vychladlá rozšleháme do jahdo máslo po kouskách.Nalijeme na piškot,můžeme dát čokoládovou polevu a dáme do lednice vychladit.Opravdu výborné,obvzlášt pro milovníky nanuků mrože .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |18. května 2013
už aby byly jahody-zkusím Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Dobrota :-) Odpovědět
Sofii |14. května 2013
Taky máme mrože moc rádi :-) Odpovědět
eviti |14. května 2013
teda po tom ztloustnu - díky za tip, mrože máme rádi Odpovědět
miuka |14. května 2013
vyzkouším, protože mám ráda Mrože :-) Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |13. května 2013
dělám něco podobného z jablek jak budou domácí jahody tak vyzkouším Odpovědět
Aggie|15. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
uuu|13. května 2013
mrože mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!